HU
EN DE

Weboldal készítés

Egyedi weboldalak készítése a megrendelés igényeinek figyelembe vételével. Az arculati megjelenés és a program kialakítása tekintetében is igyekszünk olyan összhangra törekedni, ami tökéletesen illeszkedik az elvárásokhoz. Ergonómikus felhasználói felület és egyszerűen érthető, letisztult stílusú CMS rendszert készítünk minden megrendelésünkhöz. Igyekszünk megtalálni a határvonalat a modern, művészi megjelenés és a fejletten kódolt technikai háttér között, természetesen úgy, hogy az ne menjen a felhasználás rovására.

beonline weboldalak

Oldalaink minden tekintetben keresőbarát és teljesítmény-optimalizált technológiával készülnek. Minden eszközön és böngészőben működnek és gyorsan betöltődnek. Minden felesleges kódrészletet és oda nem illő tartalmat minimalizálunk a megfelelő működés elérése érdekében. Igény esetén méretfüggetlen, flexibilis (responsive) oldalakat és mobil változatot vagy akár retina kijelzőkre optimalizált webes tartalmakat is készítünk. Bizonyos esetekbe akadálymentes weboldal elkészítése is elvárás. Erre is teljeskörű megoldást biztosítunk.

Már meglévő oldalak újratervezése és korszerűbbé tétele is nagy népszerűségnek örvend napjainkban. Akármilyen típusú vállalkozásról is legyen szó, érdemes naprakész, igényes és hatékonyan üzemelő honlappal megjelenni a világhálon. Manapság a leggyorsabb és legelterjedtebb módja egy cég megítélésének az, ha meglátogatjuk annak weboldalát. A jelenlegi kimutatások szerint a világhálón történő keresések és weboldalak látogatásának száma évről-évre rohamosan nő.

Weboldal készítés menete

Legutóbbi munkáink

Copyright © 2017 - Beonline Kft. - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Oldaltérkép