HU
EN DE

Magunkról

Az utóbbi időben elsősorban responsive weboldalak és webes alkalmazások tervezésével, programozásával foglalkozunk. Ezen kívül állandó ügyfeleink weboldalainak látogatottság növelése és karbantartása teszi ki munkánk jelentős részét. Ügyfeleinkkel már hosszú évek óta állunk folyamatos szerződéses kapcsolatban. Nem egy cég van ezek közül, akivel már közel 8 éve dolgozunk együtt.

Foglalkozunk még komplett céges arculatok tervezésével, kiadványok szerkesztésével és fotózással is. Legújabb szolgáltatásunk, amit 2016 elején indítottunk, a drone légi felvételek és rövid videók készítése.

A folyamatos munkák ellátása mellet sok időt fordítunk új technikák tanulására, kutatásra és fejlesztésre is. Így lépést tudunk tartani a külföldi trendekkel és a legújabb webes technológiákat használhatjuk. Ezeknek a technikáknak köszönhetően a munkák során sokkal hatékonyabbak lehetünk és értékes időt spórolhatunk meg.

Eddig és ezután is azokat a munkákat vállaljuk el, amiben látunk fantáziát és hatékonyan tudunk együttműködni az ügyféllel. Szívesen vállalunk együttműködést az egyszerű bemutatkozó oldalaktól kezdve egészen a nagy látogatottságú webes alkalmazásokig. Stabil ügyfelek megszerzésére és hosszútávú együttműködésre törekszünk.

Kaposi Tamás
CEO, ügyvezető

Legutóbbi munkáink

Copyright © 2017 - Beonline Kft. - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Oldaltérkép