HU
EN DE

Keresőoptimalizálás, SEO

seomanager - keresőoptimalizálás

KeresőoptimalizálásKeresőmotor optimalizáló szolgáltatásunkat azoknak a vállalkozóknak és cégeknek ajánljuk, akik szeretnék látogatottabbá tenni weboldalukat és így népszerűsíteni tevékenységüket. Az optimalizálás megkezdését követően, már egy hónap után látható eredményekkel bizonyítjuk, hogy milyen hatalmas ereje van a keresőoptimalizálásnak. Néhány hónap elteltével könnyedén megsokszorozhatja látogatóit, ezzel együtt pedig ajánlatkéréseit és megrendeléseit is.

Az optimalizálás menete

Ha már van weboldala, akkor csak a megfelelő kulcsszavakat, kulcsszó párokat kell kitalálnia és kezdődhet is a munka. Nekünk csupán a weboldal hozzáférésére van szükségünk, hogy elvégezzük a szükséges beállításokat. Innentől kezdve folyamatos munkával próbáljuk él pozícióba hozni weboldalát a Google keresőben és ott is tartani.

Amennyiben még nincsen, mi elkészítjük Önnek keresőbarát weboldalát vagy igény esetén, átépítjük a már meglévőt, amennyiben az nem alkalmas az optimalizálásra.

Keresőoptimalizáló szolgáltatásunkat 6 illetve 12 hónapos együttműködéssel kötjük. Elégedetlenség esetén az első 3 hónapban a szolgáltatás felmondható.

A statisztikai adatokról és a látogatók szokásairól havonta riportot küldünk.

Segítség a keresőoptimalizálás elkezdéséhez

- Hogyan válasszam ki a megfelelő kulcsszavakat, illetve kulcsszó párokat?

Érdemes felmérni a konkurenciát és megtalálni a számunkra legideálisabb szavakat. Sok esetben segíthet, ha nem egy szóban gondolkozunk, hanem kulcsszó összetételeket, kulcsszó párokat keresünk.

(példa: fodrászat helyett, budapesti fodrászat)

- Hány kulcsszóval érdemes optimalizálni egy weboldalt?

Az extrém eseteket félretéve általában 5-6 kulcsszó az ideális egy weboldal optimalizálására. Természetesen több kulcsszó esetén is vannak bizonyos lehetőségek és megoldások, amikkel dolgozhatunk.

- Honnan tudhatom, hogy weboldalam alkalmas a keresőoptimalizálásra?

Azok a weboldalak, amik nem frame-s szerkezetűek és nem teljesen flash oldalak, általában alkalmasak a keresőoptimalizálásra. Amennyiben ajánlatot kér, mi felmérjük oldalát és tájékoztatjuk, hogy milyen módon tudjuk optimalizálni.

- Mennyi idő, amíg a Google-ben elérem a kívánt eredményt?

Már az első hónap után látható növekedést lehet elérni, de a teljes eredményhez legalább két hónap szükséges. Ha már a megfelelő pozícióban van a weboldal, akkor folyamatos munkával igyekszünk ott is tartani azt.

Általános tájékoztató (pdf) Referenciáink Keresőoptimalizálás - Seomanager by BeOnline

Legutóbbi munkáink

Copyright © 2017 - Beonline Kft. - Minden jog fenntartva! | Impresszum | Oldaltérkép